skitseprojekt og projektering

Bygherre : Ken Claesson

Adresse : Hedesvinget 12, Skørping

Areal : 150 m²

År : 2010

Status : Under opførsel

Huset har en fantastisk placering i udkanten af Skørping by i et nyt udstykket boligområde på kanten af skoven til Rebild Bakker.Huset er beliggende på en markant skråning og opføres som en etplansvilla med en udnyttet kælderetage.

 Man ankommer til huset fra den allerede udlagte vendeplads med indkørsel herfra - indkørslen leder direkte hen til huset.

 Huset ligger sig vinkelret på indkørselsvejen i en nord / sydgående retning og åbner sig mod udsigten - mod nord på grunden. Huset er således placeret på den sydlige del af grunden. Direkte fra parkeringen bevæger man sig igennem en anneksbygning og et indre gårdrum til hovedindgangen.

 Indvendigt er huset udført som et åbent plan med en indre kerne med trappe, toilet og viktualierum. På stueplanet forefindes mindre entre, åbent køkken, spise/ophold og et værelse. Fra stuen er der direkte adgang til en nordvendt altan med udsigt over grunden. Trappen leder ned til kælderplanet der udnyttes til soveværelse med bad og walkinn, kontor og et depotrum.

1 2 3 4 >